Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, afirmă că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale care ar urma să aibă loc în această toamnă. El a reiterat o parte din criticile mai vechi la adresa partidului, despre care a spus că „arată că este o structură mult prea slăbită de aceste căpușe care parazitează corpul gazdă”, informează Digi24.
robert-negoita-2

Robert Negoiță: „După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile și priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simțit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol. Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă”, a anunțat Robert Negoiță, pe pagina de Facebook.

El s-a arătat dezamăgit și revoltat de modul în care a fost condus partidul în ultimii cinci ani. și a subliniat că o reformare a partidului ar fi pentru el o reparație morală a ultimilor ani petrecuți în această formațiune.

Robert Negoiță i-a transmis lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, că nu îi va fi „Sancho Panza în această luptă”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii