Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Rio Bucovina a investit peste 4 mil. euro în fabrica de la Vatra Dornei

Bucovina
Rio Bucovina, liderul apei plate îmbuteliate din Bucureşti, a investit în fabrica din Vatra Dornei peste patru milioane de euro în creşterea şi modernizarea capacităţii de producţie, în tehnologie şi în eficientizarea distribuţiei, precum şi în dezvoltarea inovaţiilor la nivel de produs.

,,Pe lângă investiţia în modernizarea liniei tehnologice, PET-ul apei minerale plate Bucovina, inovator şi unic pe piaţa din România, este rezultatul unor investiţii de peste 200.000 euro în studii şi cercetări, în care s-au testat şi analizat timp de un an atât ergonomia sa, cât şi comportamentul acestuia în timpul folosirii. Ne-am dorit să oferim consumatorilor noştri un produs unic, cu un design modern şi prietenos cu mediul înconjurător”, a declarat Răzvan Iancău, director general şi administrator Rio Bucovina.

Rio Bucovina, al treilea jucător la nivel naţional pe piața apei plate îmbuteliate, a încheiat anul trecut cu cifră de afaceri de 128 milioane de lei, în creștere cu 19% faţă de anul precedent.

Întreaga piață în care activează compania înregistrează o medie de creştere de circa 6% pe an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii