Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ringier a cumpărat „Gazeta Sporturilor“ de la Intact (Dan Voiculescu)

Societatea mixtă Ringier Sportal, formată din Ringier România S.R.L. şi Sportal Media Group Bulgaria, a încheiat un acord cu Intact Media Group pentru a achiziţiona marca românească „Gazeta Sporturilor”, informează News.ro.
gazeta sporturilor

Acordul privind cumpărarea include atât platforma digitală GSP.ro, cât şi ediţia tipărită a ziarului “Gazetea Sporturilor”.

În primele cinci luni ale acestui an, volumul brut de publicitate atras de portalul de informaţii sportive GSP.RO a fost de 5,62 milioane de euro (rate card), cu un număr de 298.623.066 de afișări, conform monitorizărilor BRAT. Este al doilea volum brut în topul publicității online consumată în perioada amintită.

Ediția de print a avut venituri de publicitate în valoare brută de 667,221 euro (rate card), în primele cinci luni ale anului, conform monitorizărilor BRAT.

Firma Ringier Sportal SRL a fost înființată în martie 2018.

În 2017, Ringier România S.R.L a avut o cifră de afaceri 24,6 milioane de euro și a raportat pierderi de 4,62 milioane de euro.

Anul trecut, compania Convergent Media, care editează ziarul “Gazeta Sporturilor” a avut afaceri de 4,51 milioane de euro și pierderi de 174.362, comnform datelor de la Ministerul Finanțelor Publice, calculate de “Forbes România” la cursul de 4,56 lei/euro.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii