FacebookTwitterLinkedIn

Una dintre acestea, situată în Beverly Hills, în zona Coldwater Canyon, poate fi închiriată pentru suma de 80.000 de dolari pe lună. Vila are cinci dormitoare și șapte băi și o suprafață locuibilă de 700 de metri pătrați.

Cântăreața a cumpărat casa anul trecut cu 13,8 milioane de dolari și o deține și pe cea de alături, achiziționată în luna martie cu 10 milioane de dolari. Portofoliul imobiliar al Rihannei este completat de o vilă de 6,8 milioane de dolari în Hollywood Hills, un apartament și un penthouse de 5,5 milioane de dolari în clădirea The Century din Los Angeles – acesta din urmă fiind reședința artistei.Vila de închiriat se află în vârful unui deal din împrejurimile Beverly Hills, iar printre vecini se numără însuși Paul McCartney, alături de care Rihanna și Kanye West au înregistrat în 2015 hitul FourFiveSeconds.

Clădirea inițială, construită în 1930, a fost demolată și reconstruită în stil contemporan. Interiorul modern are anumite accente tradiționale specifice caselor de fermieri. Parterul este un open space unde accentul este dat de podelele din lemn masiv de stejar alb.
Ușile culisante din sticlă din foaier se deschid către o curte centrală cu piscină și spa, zonă de relaxare cu șemineu exterior și o terasă unde se poate servi masa în aer liber.

La etaj, dormitorul principal are o vedere încântătoare spre Coldwater Canyon și este deservit de un dressing cu dulapuri din lemn negru lăcuit și o baie din marmură, în stil spa, care dă pe terasă.În vârstă de 33 de ani, Rihanna este una dintre cele mai bine vândute artiste din lume. Albumele sale s-au vândut în peste 250 de milioane de exemplare în întreaga lume și i-au adus nouă premii Grammy și o avere de 600 de milioane de dolari, fiind cea mai bogată cântăreață din lume.

În 2017, a lansat linia de machiaj Fenty Beauty și casa de modă Fenty, în parteneriat cu grupul LVMH, devenind prima femeie de culoare care este director de creație în cadrul conglomeratului de lux.

Foto Realtor