FacebookTwitterLinkedIn

Planurile sunt ca programul să prefigureze serialele şi programele care urmează să fie dezvoltate în viitor, în colaborare cu Scott. Programul este produs de Scott Free Productions în colaborare cu Studio T, ce aparţine Turner, împreună cu Scott și David W. Zucker (“Soţia perfectă”, “The Man in the High Castle”) care sunt producători executivi și Jordan Sheehan (“The Good Fight”, “The Terror” ) şi Clayton Krueger (“JCVJ”, “Mercy Street”) în calitate de producători co-executivi.

„Încercăm să creăm un bloc de programe plin de povestiri uimitoare, care au făcut din science-fiction un gen atât de iubit”, a declarat Sarah Aubrey, vicepreședinte executiv programming pentru TNT. „Ridley Scott a creat unele dintre cele mai bune și cele mai populare filme science-fiction ale tuturor timpurilor și așteptăm cu nerăbdare să aducem fanilor și mai mult din povestirile lui inteligente şi sofisticate”.

Ridley Scott este cunoscut pentru filmele celebre “Marţianul”, “Vânătoarea de recompense”, “Alien: Covenant” şi “Gladiatorul”. De-a lungul carierei sale, Scott a fost distins cu premii Emmy, Producers Guild of America Awards şi Directors Guild of America Awards. El conduce în prezent companiile RSA și Scott Free Productions.

„Este extraordinar faptul că mi s-a dat posibilitatea de a crea şi dezvolta programe science-fiction, într-o varietate de formate, pentru TNT”, a spus Ridley Scott. „Acest gen este unul dintre preferatele mele şi există o infinitate de idei originale și inovatoare, pe care așteptăm cu nerăbdare să explorăm alături de TNT. Este foarte interesant pentru noi toţi”.

Noul program TNT marchează cea de a doua colaborare dintre Riddley Scott şi TNT, primul proiect fiind în 2007, pentru miniseria „Agenţia”.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ÎN ROMÂNIA

Scott Free Productions este cunoscută drept compania de producţie de filme și de televiziune a regizorului Ridley Scott. În cei 20 de ani de la înființare, compania a câștigat peste 100 de nominalizări la Emmy®, cu 22 de victorii și 28 nominalizări la Globul de Aur pentru proiectele sale de televiziune.

Producțiile recente includ cel de-al treilea sezon al adaptării seriei lui Philip K. Dick, „The Man in the High Castle” pentru Amazon; popularul “The Good Fight” al CBS; Sezonul 1 al comediei de acțiune JCVJ, cu Jean-Claude Van Damme, dar și seria comandată de televiziunea AMC “The Terror”.

Cu birouri în Los Angeles și Londra, Scott Free lucrează cu RSA Films, una dintre cele mai mari case de producție din lume.

TNT este o televiziune în format HD care difuzeaza filme de calitate şi serii exclusive originale. Televiziunea este gazdă pentru producţii ca “Ultima Navă”, “Asediu din ceruri” și “Moarte în Alcatraz”, având în plan difuzarea seriilor „Dincolo de moarte”, “Brigada moravuri” şi “Agent X”. În plus, TNT oferă o selecție de filme realizate de cei mai buni regizori de la Warner Bros. și alte studiouri de la Hollywood.

TNT se distribuie în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi în 10 ţări din Europa, făcând parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.