Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Richard Mille Polo club Saint Tropez

3 ani de parteneriat și două ediții limitate lansate în onoarea clubului de polo pe cai de la St. Tropez. Prin RM 07-01 și RM 029, Richard Mille distribuie pasiunea pentru „sportul rege“ în toate magazinele boutique din Europa și Orientul Mijlociu… în editie limitată.
 aboneaza-te
RM07-01 Ceramique FRONT

RM 07-01 este primul ceas feminin care își face apariția în colecția Richard Mille Sant Tropez. Cu dimensiuni reduse și un design alungit, potrivit ceasurilor de damă, ediția iese în evidența prin contrastul dintre carcasa de ceramică albă și cadranul albastru, fabricat din lapis lazuli. În inima modelului bate un mecanism skeleton realizat in-house de orologerie, capabil de a funcționa fără întoarcere timp de 50 de ore.

RM 029, omologul masculin al aceleiasi colecții Saint Tropez este construit în oglindă cu modelul de damă. Carcasa din ceramică neagră se impune printr-un profil masiv, demarcat de șuruburi în formă de stea și marginea cadranului decupat, de culoare albă. I se alatură o a doua linie din lapiz lazuli, materialul semi-prețios albastru. Dinăuntrul carcasei ticăie un calibru automatic RMAS 7, remarcabil prin fereastra supradimensionată de data, poziționată în dreptul orei 4 și un rotor cu geometrie variabilă.

Lansarea producătorului elvețian vine chiar în preajma celor mai importante săptămâni din an pentru Polo Club Saint Tropez cu vârful competițional având loc pe data de 16 august 2015.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii