FacebookTwitterLinkedIn

Rhea Costa prezintă colecția Primăvară/Vară 2018 în cadrul unei expoziții speciale, joi 21 septembrie, începând cu ora 14:00, în Sala Cavallerizze (Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia).

„Includerea de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano este un pas firesc în parcursul Rhea Costa, după doar 5 ani în care colecțiile noastre au fost o prezență constantă, sezon de sezon, în magazine selecționate din Italia. Prezentarea colecției în Milan Fashion Week mă bucură enorm, în aceeași măsură în care o face feedback-ul primit de la femei din întreaga lume care aleg creațiile mele pentru felul în care se simt atunci când le poartă: feminine și puternice.”, spune Andreea Constantin, designerul și fondatorul Rhea Costa.

Lansat în 2009, Rhea Costa este astăzi un brand internațional, colecțiile Rhea Costa Day to Night, Ready to Wear, Evening și Bridal, precum și colecția pentru copii lansată anul acesta, Mini Rhea regăsindu-se în fiecare sezon în selecția a peste 50 de magazine multibrand și department stores din Europa Centrală, Rusia, Asia, Orientul Mijlociu.

Printre vedetele internaționale care au ales să poarte creațiile designerului Andreea Constantin pe covorul roșu și în alte apariții publice se numără Kate Beckinsale, Ciara, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Demi Lovato, Kelly Rowland sau Catherine Zeta-Jones.

În România, creațiile Rhea Costa sunt disponibile online pe www.rheacosta-shop.ro și în showroom-ul Rhea Costa din București, Str. Dr. Burghelea nr. 14.