Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

REZIDENȚIAL: Piețe din SUA pe care americanii și le pot permite

utah_case_sua.jpg
Zona metropolitană Ogden-Clearfield din statul americanUtah este, pentru al doilea trimestru la rând, cea mai bună  piață rezidențială pentru achiziții de locuințe, în funcție de venitul median pe gospodărie. 

Aproape 94% dintre locuințele vândute în Ogden-Clearfield, Utah, în ultimul trimestru din 2012, au avut prețuri apropiate de venitul median pe gospodărie, care s-a ridicat la nivelul de 71.500 de dolari, potrivit unui indice realizat de Asociația Națională a Constructorilor de Case (NAHB), în parteneriat cu Wells Fargo, conform realtor.org.  

Află de ce își permit din nou americanii să cumpere locuințe

Alte piețe majore din SUA aproape de echilibrul dintre puterea de cumpărare (exprimată prin venitul median pe gospodărie) și prețurile caselor au fost, în T4 2012,  Dayton, Ohio; Indianapolis-Carmel, Indiana; Lakeland-Winter Haven, Florida și Syracuse, New York.

În același timp, cea mai scumpă piață rezidențială americană rămâne San Francisco-San Mateo-Redwood City, California. Astfel, 28% dintre casele vândute în San Francisco în ultimele trei luni din 2012 au avut prețuri pe care și le-au putut permite familiile cu un venit median annual de 103.000 dolari, potrivit indicelui.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii