FacebookTwitterLinkedIn

Compania datorează creșterea rapidă contractelor semnificative pe segmentul de dezvoltări office, obținute de-a lungul anului în curs. Printre proiectele pe care le-a avut Reynaers Aluminium se numără clădiri de birouri precum AFI Park, Oregon Park, Metropol Offices, Malmo Office Towers, dar și instituții precum Spitalul Clujana, cărora le-a furnizat produse specifice. „Acestea, împreună cu mărirea echipei noastre, sunt principalele motive ce stau la baza estimărilor financiare”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Un impact pozitiv asupra estimărilor companiei este dat, însă, și de creșterea ponderii exporturilor. Partenerii companiei, firme către care Reynaers Aluminium livrează profile de aluminiu, aleg să trimită la export produsele finite, precum ferestre sau uși, fapt ce rotunjește și cifrele companiei.

Pe plan local, cele mai vândute produse ale firmei, în proporție de 60%, sunt profilele destinate fațadelor cortină, urmate de 30% – reperele pentru uși și ferestre. Acestea, împreună cu celelalte produse, precum sisteme glisante, parasolare, sere etc., sunt realizate în unitatea de producție a companiei, aflată în Duffel, Belgia.

Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializaţi în dezvoltarea soluţiilor durabile de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere. Înfiinţată în anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajaţi în 37 de ţări din întreaga lume şi exportă în peste 60 de ţări de pe 5 continente.

Prezentă pe piaţa locală din anul 2006, Reynaers Aluminium România s-a orientat spre proiecte rezidenţiale, comerciale, office sau industriale, iar în 2014 compania a raportat, pe plan local, un business de 4 milioane de euro. Firma are sediul central şi un depozit în Bucureşti, dar şi centre regionale în Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. Printre lucrările sale de referinţă  se numără Aeroportul Henri Coandă, Braşov Business Park, Promenada Mall, Aeroportul din Cluj-Napoca, AFI Park sau Plaza România.