Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Reynaers Aluminium estimează afaceri de 7,7 milioane de euro pentru 2018

Reynaers Aluminium, furnizor de soluții de aluminiu pentru construcții, estimează o majorare cu aproximativ 10% a cifrei de afaceri pentru 2018, în România, până la 7,7 milioane de euro.
Daniel-Popa- Reynaers-Aluminium-Romania

Segmentul rezidențial va înregistra o creștere semnificativă în portofoliul companiei, urmat de clădirile de birouri și proiectele mixte. Planurile Reynaers Aluminium în România vizează dezvoltarea canalului de distribuție prin deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureștiului, precum și extinderea la nivel național, care în acest moment acoperă zone în continuă dezvoltare (Cluj, Timișoara și Iași)”, au declarat reprezentanții Reynaers Aluminium.

Furnizarea soluțiilor din aluminiu pentru segmentul rezidențial vor avea un aport semnificativ în creșterea vânzărilor companiei, datorită livrării unui volum mare de repere pentru tâmplărie și uși glisante pentru finalizarea unor proiecte mari din piață, precum și pentru demararea lucrărilor pentru noi proiecte de notorietate atât din București, cât și din țară.

Pentru o locuință cu o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, o investiție în tâmplăria termoizolantă din aluminiu poate porni de la 10.000 de euro, potrivit calculelor companiei.

„Românii au început să fie din ce în ce mai interesați de achiziția unor soluții de înaltă calitate și au înțeles, că optând pentru materiale inferioare, riscă exact opusul, cheltuieli finale mai mari. Dacă ne gândim că durata de viață a unei clădiri este de 50 de ani, realizăm că cea mai mare parte a costurilor țin de întreținerea ei. Investitorii privați au conștientizat aceste cheltuieli și, în consecință, iau decizia de a investi în materiale de calitate cu eficiență ridicată, atât din punct de vedere al fiabilității, cât și din punct de vedere energetic. Nu putem afirma același lucru și despre investițiile publice unde, deși ar trebui utilizate cele mai performante materiale, acest lucru nu se întâmplă. Există un vid legislativ în domeniul tâmplăriei termoizolante din țara noastră comparativ cu alte țări europene. Performanțele cerute prin caietele de sarcini aferente investițiilor publice ar trebui revizuite și adaptate la nivelul normelor europene” , a declarat Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium România.

În 2017, valoarea contribuției echipei locale Reynaers România la afacerile grupului a fost de aproximativ 7 milioane euro, având o creștere cu 15% mai  mare decât în 2016. Grupul Reynaers Aluminium a obținut afaceri de 426 de milioane euro în 2017, având peste 2.000 de angajați în 40 de țări din întreaga lume şi exportând în peste 70 de țări de pe 5 continente.

Anul acesta, compania va lansa Masterline 10, sistemul de ferestre pentru construcții eficiente energetic, care a obținut certificatul Certified Passive House Component acordat de Institutul Passive House din Germania. Acest sistem va fi disponibil pentru piețele din toată Europa, începând cu luna aprilie. Până la finalul anului, Reynaers Aluminium va completa gama Masterline 10 cu soluțiile pentru uși de acces. Sistemul de garanție standard de 10 ani oferită de Reynaers Aluminium se va aplica și acestui sistem.

Grupul Reynaers Aluminium a investit în ultimii ani peste 100 milioane euro în automatizarea și digitalizarea întregului lanț de activități.

Începând cu 2012, compania a pus accent pe digitalizare, ceea ce a dus la o creștere de 32% a cifrei de afaceri și o creștere de 29% a numărului de angajați ai grupului. Procesul de digitalizare a dus și la o reducere a timpilor în diverse procese și la creșterea productivității.

Reynaers România are în prezent peste 1000 de clienți din categorii variate precum investitori direcți sau beneficiari finali, antreprenori generali, dezvoltatori, arhitecți și firme de tâmplărie. Prezentă pe piața locală din 1996, Reynaers România a realizat peste 500 de proiecte și este cea mai mare reprezentanță din Europa de Est. Printre proiectele care au devenit puncte de referință ale activității companiei se numără Oregon Park, Afi Park, Aeroportul Henri Coandă, Promenada Mall, Braşov Business Park, Malmo Towers Craiova, Aeroportul din Cluj-Napoca și multe altele.

Cu sediul central în Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul dintre liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile de aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere. Înființată în anul 1965, compania are, în prezent, peste 2.000 de angajați în 40 de țări din întreaga lume şi exportă în peste 70 de țări de pe 5 continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii