Cautare
, Forbes Staff

Afaceri |
|

REWE România finalizează remodelarea magazinelor XXL Mega Discount, cu ocazia redeschiderii magazinului din Fundeni în format Penny Market

REWE România finalizează remodelarea magazinelor XXL Mega Discount , magazinul din Fundeni fiind ultimul care se redeschide în format Penny Market, în data de 30 august.
PENNY Market Fundeni (8)

Cu o suprafață de 1.481 mp, Penny Market Fundeni asigură 358 de locuri de parcare și are 33 de angajați.

În cadrul fostului spațiu comercial XXL Mega Discout, Penny Market va ocupa aproximativ 40% din suprafaţa totală, iar restul spațiului va fi subînchiriat și restructurat până la finalul anului, după modelul galeriilor comerciale.

Magazinul din Fundeni este ultimul magazin XXL Mega Discount redeschis în format Penny Market de către REWE România și marchează finalizarea remodelării magazinelor din Brașov, Ploiești, Brăila, Buzău, Târgoviște și București.

Penny Market este conceptul grupului german REWE, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 204 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2017 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii