Cautare
, Staff

Tech |
|

Revolut va lansa o platformă de trading fără comisioane. Clienții vor putea investi în companii precum Apple sau Amazon

Revolut a anunțat astăzi că a ajuns la 2 milioane de utilizatori în Europa și lucrează activ la dezvoltarea unei platforme de trading fără comisioane care va permite utilizatorilor să investească în companii precum Apple sau Amazon prin simpla apăsare a unui buton.
Revolut Trading #2

Revolut va permite în curând clienților să exploreze și să investească în companii listate la bursele din Marea Britanie sau Statele Unite, precum și să folosească alte instrumente financiare precum fonduri de plasament colectiv (ETF) sau opțiuni. Compania intenționează să transforme fundamental procesul investițional și să îl facă accesibil și convenabil pentru toată lumea, democratizând investiția în acțiuni prin înlăturarea barierelor reprezentate de taxele prohibitive, interfețele neclare și procesele complicate de activare.

Într-o piață în care companiile de brokerage tradițional percep o taxă de până la 5 lire sterline pentru fiecare tranzacție, Revolut vede o oportunitate de a inova și de face investițiile transparente și convenabile pentru toată lumea – o abordare similară cu cea pe care a avut-o cu produsele financiare și criptomonede.

Citește și Revolut devine unicorn, după ce a obținut o finanțare de 250 milioane de dolari, fiind evaluat la 1,7 mld. dolari

În ultimele 12 luni, numărul clienților Revolut din Europa a ajuns la 2 milioane de utilizatori, crescând cu peste 300% și transformând compania londoneză în compania fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa. Clienții companiei au efectuat peste 100 de milioane de tranzacții individuale, cu un volum lunar total de 2 miliarde de dolari. Luna trecută Revolut a deschis un birou în România, unde a depășit deja 35.000 de utilizatori și își propune să depășească 100.000 până la finalul anului.

Peste 900,000 din clienții companiei locuiesc în Marea Britanie, în timp ce Franța și Polonia sunt a doua și respectiv a treia piață. Serviciile Revolut sunt momentan disponibile doar în Europa, însă compania fintech plănuiește anul acesta extinderea pe piețele din Statele Unite, Canada, Singapore, Hong Kong, Australia și Noua Zeelandă.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii