Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Revolut se lansează în România și își propune să depășească 100.000 de utilizatori până la finalul anului

Revolut, instrument online ce permite realizarea de plăți și transferuri, își va deschide un birou în România în luna mai.
 aboneaza-te
Revolut Cripto

Echipa locală va fi formată dintr-un Country Manager și o echipă de marketing de mici dimensiuni și va  fi responsabilă de creșterea și dezvoltarea pieței din România.

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicație în câteva minute, să efectueze transferuri domestice și internaționale gratuite, să dețină și să schimbe 25 de monede în aplicație folosind cursul de schimb real (interbancar) și să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe și comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard.

”Revolut are în acest moment peste 25.000 de utilizatori în România care au încredere în noi pentru a le gestiona banii. În 2017 aceștia au cheltuit 3 milioane de dolari și au economisit peste 150.000 de dolari alegând Revolut în detrimentul băncilor tradiționale. Am ajuns la aceste rezultate organic, fără investiții în marketing. Suntem convinși că putem depăși 100.000 de utilizatori în România până la finalul anului cu susținerea echipei locale. În timp ce băncile tradiționale percep un comision de schimb valutar de până la 5%, clienții noștri au posibilitatea să transfere și să cheltuie bani oriunde în lume folosind cursul de schimb valutar real, cel interbancar”, a spus Andrius Biceika, Head of Country Managers Revolut.

Utilizatorii aplicației pot inclusiv să cumpere și să tranzacționeze Bitcoin, Litecoin și Ethereum.

Compania fintech înființată în iulie 2015 în Londra de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko a atras până în prezent peste 1,8 milioane de utilizatori și a procesat tranzacții de peste 12 miliarde de dolari. Revolut a obținut finanțări de 90 milioane de dolari de la investitori cunoscuți precum Index Ventures sau Ribbit Capital.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii