Cautare
, Staff

Tech |
|

Revolut lansează un card metalic ce oferă utilizatorilor bani înapoi în monede tradiționale sau criptomonede

Revolu, aplicație ce permite realizarea de plăți și transferuri de bani, lansează un din metal care va oferi înapoi clienților până la 1% din banii cheltuiți, în monede tradiționale sau criptomonede.
Revolut Trading #2

Utilizatorii vor putea retrage gratuit până la 2.400 lei de la orice bancomat din lume și vor beneficia de un serviciu dedicat de concierge pentru a rezerva orice, de la zboruri, la bilete pentru festivaluri.

Clienții Revolut Metal vor primi până la 1% cashback pentru toate plățile cu cardul efectuate în afara Europei, precum și 0.1% cashback pentru toate tranzacțiile din Europa și vor putea alege să primească diferența în oricare dintre cele 25 de monede suportate de Revolut sau cele 5 criptomonede, inclusiv Bitcoin.

Noul card de metal este contactless și are o  greutate de trei ori mai mare decât a unui card obișnuit,. Utilizatorii care își doresc abonamentul Revolut Metal pot alege planul tarifar lunar, la un cost de 55 de lei, sau cel anual, în valoare de 500 RON pe lună.

Lansarea Revolut Metal este un pas important pentru ca Revolut să genereze venituri suplimentare, în contextul în care pregătim lansarea unei platforme de trading fără comisioane, precum și extinderea pe piețele din America de Nord și Asia”, a declarat Nik Storonsky, Fondator & CEO al Revolut.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii