FacebookTwitterLinkedIn

În prima jumătate a anului, Revolut a realizat un studiu la care au participat 12.000 de clienţi din 10 ţări şi a analizat intenţiile de mobilitate ale acestora, până la finalul lui 2021. În pofida restricţiilor care mai existau la acel moment şi care mai persistă în multe ţări, cei mai mulţi dintre respondenţi şi-au exprimat intenţia de călători – 72% dintre britanici şi spanioli, 84% dintre francezi sau 80% dintre polonezi au declarat că îşi doresc să reia, până la finalul anului, călătoriile, în special în Europa şi mai ales cu ocazia vacanţelor.

„Fără a plăti vreo altă taxă de rezervare către Revolut, utilizatorii se vor putea bucura de tarife exclusive prin intermediul super-aplicaţiei globale. Un beneficiu suplimentar este acela că orice client va putea economisi până la 10% din tranzacţia efectuată prin Stays, în funcţie de planul deţinut. La nivelul cheltuielilor cu cazarea realizate în 2019 de către clienţii Revolut din România, un utilizator ar putea recupera, în medie, până la 61,7 euro pe an, potrivit statisticilor super-aplicaţiei”, menționează compania.

În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani şi schimb valutar. În prezent, aproape 16 milioane de clienţi din lume, din care peste 1,4 milioane din România, folosesc serviciile Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacţii pe lună.