Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Revolut cumpără ePOS de la Nobly POS, un startup cofondat de un român

Revolut achiziționează sistemul ePOS Nobly POS pentru o nouă etapă în extinderea ofertei sale către afacerile din domeniul ospitalităţii.  
poza revolut Revolut_-_Aplicatie__Card_25

Startup-ul Nobly, fondat în 2013 la Londra de către antreprenorul român  George Urdea (CEO), alături de Sebastiaan Bruinsma și Royce Fullerton, a dezvoltat un sistem complet ePOS pentru administratorii restaurantelor şi afacerilor din domeniul ospitalităţii pentru a-și gestiona mai eficient aplicaţiile back-office, sistemele de emitere a comenzilor, facturile şi inventarul, adăugând funcţionalităţi pentru urmărirea comenzilor în bucătărie, programe de fidelizare şi gestiunea comenzilor online (click&collect) din aplicaţie.

„Echipa Nobly a construit un produs excelent şi a acumulat competenţe care ne vor sprijini să ne ducem mai departe misiunea noastră, aceea de a oferi o soluţie one stop shop pentru comercianţi, ajutându-i să îşi administreze financiar şi operaţional afacerile, prin intermediul unei singure platforme”, a declarat Nik Storonsky, CEO Revolut.

Serviciile Nobly sunt utilizate de numeroase afaceri precum restaurante, baruri, cafenele, dar şi alţi comercianţi din industria ospitalităţii în Marea Britanie, SUA, Australia.

„Am construit Nobly cu scopul de a ajuta micii comercianţi să îşi servească propria clientelă cât mai bine. Prin unirea forţelor cu Revolut, am creat posibilitatea de a duce la următorul nivel experienţa consumator-comerciant, integrând bogăţia de date din punctele de vânzare cu funcţionalităţile financiare ale super-aplicaţiei Revolut”, a declarat George Urdea, CEO și cofondator Nobly POS.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii