FacebookTwitterLinkedIn

Rețeaua privată de sănătate Regina Maria inaugurează două noi policlinici (în Craiova și o clinică deschisă în cadrul Universității Titu Maiorescu din București) și patru puncte de recoltare, în urma unei investiții de 440.000 de euro. Planurile pentru 2014 includ investiții de 4 milioane de euro în extinderea rețelei.

Prima policlinică deschisă în cadrul unei universități, Policlinica Titu Maiorescu are o suprafață de 250 de metri pătrați, include 10 specialități medicale și 10 cabinete și a costat 100.000 de euro. Inaugurarea oficială a Policlinicii Regina Maria Craiova a fost făcută în urma unei investiții de 200.000 de euro, ca urmare a cererilor de servicii din partea companiilor naționale și locale din zonă, potrivit declarațiilor lui Fady Chreih, director executiv al rețelei private de sănătate.

Acesta estimează o creștere a întregii piețe în același ritm ca anul trecut, de 10%, și și-a propus un plus de 9 milioane de euro la cifra de afaceri care în 2013 era de 46,4 milioane de euro, în creștere cu 20%, după ce câteva companii din Rețeaua Regina Maria au fost absorbite în Centrul Medical Unirea SRL, în vederea eficientizării fluxurilor financiare și operaționale: Euroclinic Medical Center, Medismart, Centrul Medical Unirea Cluj și Efora. Această cifră nu include valoarea tranzacțiilor realizate între entitățile din grup, potrivit reprezentanților Regina Maria.

La finalul lui 2013, grupul deținea Centru Medical Unirea SRL, Euroclinic Hospital SA, Avamedica SRL, Centrul de Investigații Medicale Bacău SRL, Regina Maria Banca Centrala de Celule Stem SA.

Rețeaua privată de sănătate Regina Maria deține acum 21 de locații proprii, patru spitale, două maternități, trei campusuri medicale, cinci centre de imagistică, 7 laboratoare acreditate, o bancă proprie de celule stem și peste 140 de policlinici partenere în țară. Numărul de abonați se ridică la 230 000.