FacebookTwitterLinkedIn

Achiziția Kinetic Sport & Medicine marchează cea de-a 25-a tranzacție a rețelei de sănătate Regina Maria, dintre care trei cu schimbare de acționariat.

Fady Chreih, CEO al rețelei de sănătate Regina MariaUrmând strategia ultimilor ani, ne dorim să avem alături parteneri care pot susține standardul nostru de calitate și nivelul înalt la care se practică medicina în cadrul rețelei Regina Maria. Suntem singurul furnizor medical din România cu multiple acreditări internaționale, iar studiile de piață realizate atât în rândul pacienților, cât și al medicilor, ne plasează ca lider detașat pe zona de calitate a serviciilor medicale.

Clinica de recuperare medicală Kinetic Sport & Medicine este cea mai modernă din România, oferind proceduri și tehnici practicate la nivel internațional, în țări precum Japonia, SUA, Australia și Spania. În plus, serviciile clinicii vin în completarea circuitului pacientului de ortopedie, neurochirurgie sau alte specialități. Avem planuri de extindere atât în București, cât și în țară.”

Inaugurată în anul 2012, clinica Kinetic Sport & Medicine oferă servicii de kinetoterapie și fizioterapie. În ultimii 6 ani, peste 12.000 pacienți au trecut pragul clinicii, dintre care sportivi de performanță precum Simona Halep, Irina Begu, Horia Tecău, și au beneficiat cu succes de tratamente de recuperare sportivă și medicală printr-o serie de terapii și tehnici eficiente practicate la nivel internațional.

Kinetic Sport & Medicine a încheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro.

Gelu Cosma, fizioterapeut si managerul clinicii Kinetic Sport & Medicine: „Pentru Kinetic Sport & Medicine, parteneriatul cu Rețeaua REGINA MARIA oferă suportul de care avem nevoie pentru a ne pune în practică planurile de dezvoltare pe termen mediu și lung, într-un context care susține performanța medicală și standardul înalt al serviciilor. Intenționăm să lansăm noi servicii, precum cele de refacere și recuperare medicală pentru copii, un centru de excelență pentru coloana vertebrală, dar și să extindem centrul din București și să deschidem noi centre în țară. În prezent, Kinetic Sport & Medicine există și în Cluj Napoca”.

În București, Kinetic Sport & Medicine dispune de o suprafață de 500 de metri pătrați și 15 cabinete individuale de tratament, urmând să-și dubleze spațiul până la finalul anului 2018. Clinica din Cluj-Napoca dispune de 8 cabinete pentru fizioterapie, un cabinet pentru consultații, dar și o sală de gimnastică medicală de aproximativ 100 mp.

Reţeaua de sănătate Regina Maria are peste 5.000 de angajați și colaboratori în cele 45 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară și deservește peste 2,2 milioane de pacienți. Rețeaua are un portofoliu de peste 465.000 de abonamente medicale.