FacebookTwitterLinkedIn

Abonamentul include atât pachetul obligatoriu de medicina muncii, cât și o componentă de prevenție, care se poate personaliza în funcție de nevoi. În plus, rețeaua de sănătate Regina Maria oferă gratuitate pentru servicii medicale de bază în primul an de contract, reduceri de costuri semificative aplicate pachetului accesat în următorul an și top-up-urilor alese.

Abonamentul medical dedicat statup-urilor cuprinde pachetul standard obligatoriu de medicina muncii, control medical la angajare, rapoarte semestriale și anuale. De asemenea, fiecare angajat poate beneficia de un control de medicină generală și acces la hotline-ul medical disponibil non-stop, pentru sfaturi medicale în cazul unei urgențe. Pachetul cuprinde reduceri la consultații, analize, radiologie și ecografii și oferă fiecărui pacient acces la dosarul medical electronic. Mai mult decât atât, pacienții beneficiază de acces național în 45 de locații proprii și peste 200 de clinici partenere.

Generația actuală de tineri, orientată către rezultate, este caracterizată de o efervescență ce dovedește apetența crescută pentru antreprenoriat. Acest fapt este susținut de numărul ridicat de aplicanți raportați la finalul anului trecut pentru programul Start-up Nation, ce pune la dispoziția tinerilor fonduri nerambursabile pentru investiții. Sănătatea și prevenția se află însă adesea pe locul doi pe lista de priorități a startup-urilor. De aceea, am identificat nevoia firească de a veni în întâmpinarea acestora, oferindu-le antreprenorilor o grijă mai puțin și o șansă în plus de a prospera în afaceri, contribuind astfel, pe termen lung, la creșterea unor business-uri sănătoase, declară Andreea Minuță, Corporate Business Director, Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Potrivit unui studiu publicat la finalul anului 2017 de Ernst&Young și Impact Hub, intitulat Barometrul startup-urilor, tinerii antreprenori din România întâmpină numeroase bariere în procesul lansării și dezvoltării afacerii – dintre 357 de fondatori locali de startup vizați de studiu, 78% și-au început afacerea cu propriii bani. Provocările cu care se confruntă tinerii antreprenori pe drumul spre reușită sunt însă mult mai numeroase, variate și, pornind adesea de la accesul la finanțare și teama de eșec, merg până la alocarea unor resurse considerabile pentru promovarea produselor și serviciilor, procesul de vânzare și distribuție. În aceste momente, când sănătatea nu e doar pusă de obicei pe ultimul plan, dar uneori chiar sacrificată, abonamentele medicale gratuite Regina Maria pot susține energia necesară proaspeților manageri și echipelor lor pentru a-și pune planurile în practică și a-și atinge obiectivele.