Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Rețeaua de sănătate Regina Maria se extinde cu o policlinică în București, după o investiție de peste 1 milion de euro

Rețeaua de sănătate Regina Maria anunță inaugurarea unei noi policlinici în zona de nord a Capitalei.  
 aboneaza-te
Regina Maria_Policlinica Primaverii (3)

Reţeaua Regina Maria se extinde în Bucureşti şi deschide o policlinică în zona Primăverii din Capitală, a doua inaugurare din acest an, după o investiţie care depăşeşte 1 milion de euro.

Policlinica Regina Maria Primăverii preia operațiunile Policlinicii Dorobanți și își extinde capacitatea cu specialități și cabinete noi și o echipă medicală mult mai numeroasă.

Cu o suprafață totală de 1,165 mp, repartizați pe patru etaje, unitatea medicală oferă pacienților accesul la 33 de cabinete. De asemenea, adulților și copiilor le sunt puse la dispoziție cabinete dedicate recoltării de analize medicale.

„Prin deschiderea Policlinicii REGINA MARIA Primăverii ne mărim amprenta în București și capacitatea de deservire a pacienților din capitală. Este a doua deschidere pe care o realizăm în acest an, într-un efort consistent de a nu opri investițiile într-o perioadă dificilă operațional și de a continua să fim acolo unde pacienții au nevoie de noi.” a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

O echipă formată din 110 medici furnizează servicii integrate de medicină internă, pneumologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, ecografie de sarcină, medicină de familie, cardiologie, ecografie cardiacă, nefrologie, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, dermatovenerologie, neurologie, chirurgie plastică, chirurgie generală, diabet și boli metabolice, reumatologie, alergologie și imunologie, chirurgie și ortopedie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, nefrologie pediatrică și ecografie cardiacă pentru copii. Până la sfârșitul anului, echipa medicală din Policlinica Primăverii se va extinde până la aproximativ 150 de medici, implicit numărul specialităților medicale disponibile.

 

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii