FacebookTwitterLinkedIn

Investiția realizată până în prezent pentru one-stop-shop-ul de la Londra a fost de 400.000 de lire sterline și a fost susținută din suma atrasă în urma emisiunii de obligaţiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

Noua clinică din Londra, situată pe Str. Widegate, nr.22-23, E1 7HPși a cărei amenajare a durat 4 luni, are 4 cabinete complet echipate și un centru de radiologie cu aparat 3D.

„Stomatologia românească are, în prezent, un standard de excelență în serviciile și experiența oferite pacienților. Profesionalismul, competențele, adopția ultimelor tehnologii, cazuistica și deschiderea antreprenorială ne plasează la un nivel cel puțin egal cu al oricărei țări dezvoltate. Am dorit să exportăm rețeta care a stat la baza dezvoltării noastre – servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe – către piețe cu potențial mare, iar după o prospectare atentă, clinica din Londra a devenit prima noastră investiție internațională. Avem oportunitatea de a-i aduce împreună pe specialiștii noștri alături de cei din Marea Britanie și de a construi pentru binele pacienților. În aceeași măsură, ne urmăm misiunea de a veni aproape de pacienții români de pretutindeni, iar în Londra avem o comunitate închegată care, într-o mică măsură, ne accesa deja serviciile la venirea temporară în țară”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Rețeaua clinicile dentare Dr.Leahu este prima entitate din industria healthcare tranzacționată pe Sistemul Alternativ al Bursei de Valori București.