FacebookTwitterLinkedIn

De asemenea, este al 13-lea centru stomatologic din țară ce face parte din rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu

Odată cu deschiderea acestei clinici, investim, de fapt, în întreaga comunitate locală prin crearea locurilor de muncă noi, a oportunităților de specializare pentru medicii din Ploiești și facilitarea accesului la tratamente moderne pentru fiecare ploieștean, care se va convinge că orice afecțiune se poata trata în stomatologie. Chiar și cu restricțiile actuale, 20% din pacienți vin în clinicile noastre din București din alte orașe; ne-am propus să ducem noi același nivel de expertiză medicală mai aproape de ei prin crearea echipelor locale puternice și dezvoltarea comunității locale, în consecință”, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Noua investiție s-a realizat în sistem de parteneriat cu un antreprenor local, care a asigurat 20% din finanțarea centrului stomatologic. 

În plus, decizia investiției în Ploiești reflectă angajamentul pe care fondatorul rețelei de clinci l-a luat împreună cu investitorul, Morphosis Capital, de a deschide 20 de clinici noi în următorii cinci ani, astfel încât, la sfârșitul perioadei, rețeaua să cuprindă 35 de clinici în total în toată ţara.

Alături de cele cinci care funcţionează deja în Bucureşti și cele din Piteşti, Timişoara, Turda, Oradea, Constanța, Iași si Sibiu planul de investiţii include, în prima jumătate a acestui an, un Centru de Excelență regional în Cluj-Napoca cu 17 cabinete și un bloc operator care va costa, în total, 1,8 milioane de euro.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu mai are un proiect deja început în Galați, care prevede inaugurarea unui centru de stomatologie cu radiologie proprie. Investiția în acest proiect se ridică la peste 500.000 de euro, a declarat compania în exclusivitate pentru Forbes România. Există de asemenea discuții și pentru extinderea rețelei în alte orașe pe parcursul acestui an.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în nouă orașe din România și o clinică la Londra. Totodată, este prima entitate din industria de healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.