Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Retargeting.biz devine partenerul platformei de e-commerce open source PrestaShop și vizează venituri lunare în creștere cu 130.000 de euro

Retargeting.biz a devenit primul partener din România al companiei PrestaShop, cea de-a doua cea mai utilizată platformă de eCommerce open source din lume și estimează venituri lunare în creștere cu 130.000 euro.
 aboneaza-te
Retargeting & PrestaShop - Milano 2019

“Parteneriatul cu PrestaShop ne oferă o expunere către un customer base de 80.000 de magazine online. Așteptările noastre sunt de o conversie de 4% pe durata unui an, ceea ce se traduce prin 320 clienți. Având în vedere că PrestaShop este folosit de magazine medii și mari, costurile de development fiind mai mari față de o platforma closed source, așteptările noastre sunt de un Average Order Value de 400 euro/client, adică un venit lunar de 130.000 euro. Dacă aceste targeturi vor fi îndeplinite, PrestaShop va ajunge să genereze 40% din veniturile companiei noastre, plasându-se astfel în cel mai mare partener al nostru”, a spus Rareș Bănescu, fondator și CEO Retargeting.biz.

Parteneriatul cu PrestaShop conferă softului Retargeting.biz o vizibilitate mult mai mare în rândul magazinelor online dezvoltate pe platforma Prestashop, plus deschiderea pe piețele din Italia și Spania.

În urma partneriatului, unul dintre cele mai importante beneficii ale magazinelor online realizate în PrestaShop este că Plugin-ul Retargeting este listat direct in marketplace-ul PrestaShop și poate fi instalat doar din câteva click-uri. Cu ajutorul plugin-ului Retargeting, magazinele online își pot crește vânzările exponențial prin automatizarea campaniilor de digital marketing.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii