Cautare
, Forbes Staff

Modă |
|

Retailerul Topshop ajunge în România. Când si unde va avea loc deschiderea primului magazin

Retailerul Topshop deschide primul magazin din România pe 15 martie.
TOPSHOP JANUARY (2) copy

Retailerul britanic Topshop deschide primul magazin din România pe data de 15 martie 2019. Topshop Topman se va deschide în București Mall, iar retailerul nu se oprește aici. În următorul an vor mai deschide încă trei unități.

„Sperăm ca sosirea acestor branduri în România pe 15 martie, în București Mall, să fie primită cu entuziasm de către comunitatea iubitorilor de fashion. Suntem încântați să pornim în această călătorie și să avem privilegiul de a expune acest concept nou în România, o țară a căror consumatori sunt extrem de fashionable. Avem pregătit un plan pe cinci ani și putem confirma deja că vom mai deschide încă trei magazine în următorul an”, a spus Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

Brandul care vinde la nivel global o pereche de jeans la fiecare 10 secunde va dedica 70% din spațiul comercial colecțiilor TOPSHOP de haine și accesorii din liniile mainline, Boutique și denim, în timp ce 30% din suprafață va fi ocupată de colecțiile TOPMAN mainline, denim și formal outwear.

„Căutăm în permanență să îmbunătățim și să inovăm experiența de shopping pentru clienții noștri, atât în mediul online, cât și în offline, și suntem extrem de încântați că noul nostru concept de design de magazin marchează expansiunea noastră în România. Această inaugurare anunță începutul unui parteneriat de succes alături de Voici La Mode“, a declarat Paul Price, CEO, Topshop Topman.                                                                          

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii