FacebookTwitterLinkedIn

Unitatea va avea o suprafață de 125 metri pătrați și va fi situată la etajul 1 al mall-ului. La momentul deschiderii, colecția completă toamnă- iarnă 16/17 se va regăsi pe rafturile magazinului, la fel ca și în celelalte peste 100 de unități pe care Lanidor le deține.

Brandul Lanidor  va intra in Romania sub forma de franciză deținută de catre firma QAZ Fashion Retail. Planurile companiei vizează deschiderea a cel puțin două magazine Lanidor pe an, în cele mai populare centre comerciale din București și din țară.

Am vrut să aducem în România un brand cu o calitate superioară a produselor, un brand cosmopolit, care se adresează femeilor puternice, moderne, care pun accent pe detalii și design special, femeilor care se imbracă în tendințe și care aleg să poarte culori și materiale deosebite”, spune Adrian Dumitrescu, managing partner, QAZ Fashion Retail.

Il Passo, retailer de încălțăminte și accesorii de piele, a devenit și producător de încălţăminte

Lanidor a fost fondat în 1966, în Portugalia, și face parte din grupul cu același nume, grup care mai deține brandurile Globe  -brand de lux, lansat în Spania și achiziționat ulterior de compania portugheză, Quebramar -linie de îmbrăcăminte men’s casual, actualmente având și o linie pentru femei, Casa Batalha – brand de accesorii, cel mai vechi din Portugalia, datând din 1635 și Companhia do Campo – brand home decor.

În toți acești ani, Lanidor s-a extins pe noi segmente, în prezent, având șapte concepte inovative: LA Woman (brandul sub care va fi prezent și în România, pentru început), LA Kids & Junior (îmbrăcăminte pentru copii cu vârsta între trei luni și 12 ani), LA Accessories (accesorii), LA Caffe (lanț de cafenele și restaurante), LA Outlet, LA Shop Online (disponibil pentru comenzi inclusiv din România) și LA Eyewear.

Peter Lindbergh va crea Calendarul Pirelli 2017

La nivel internațional, Lanidor este prezent în zece țări, atât din interiorul Uniunii Europene dar și din afara continentului, România fiind cea de-a 11a țară în care brandul va fi disponibil. Compania își va continua expansiunea, ca parte a strategiei sale de a deveni un brand global, păstrând Spania ca piață prioritară, dar vizând în prima parte a anului 2016 și intrarea pe piețe precum Dubai și Arabia Saudită.