Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Retailerul Lidl continuă extinderea și inaugurează primul magazin din Râmnicu Sărat

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea primului magazin din orașul Râmnicu Sărat, județul Buzău, pe data de 24 septembrie.
Lidl

Magazinul este situat pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, Nr. 34 și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Râmnicu Sărat are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Râmnicu Sărat dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii