Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Retailerul Komoder deschide un nou showroom la București în urma unei investiții de 100.000 euro

Retailerul român Komoder, producător de fotolii de masaj, a inaugurat recent la București un nou showroom, în zona Cotroceni. Investiția, în valoare de 100.000 de euro, a cuprins intervenții minimale în arhitectura și designul interior al casei.
Adrian Rus_CEO Komoder

Showroom-ul se desfășoară pe o suprafață de 300mp, pe două niveluri, iar clienții pot descoperi toate cele 25 de produse ale Komoder, inclusiv ultimele modele lansate, Komoder Titan II și varianta revoluționară Komoder Luxury II – cu funcții de monitorizare și informare în timp real a stării de sănătate a utilizatorului prin sistemul de monitorizare a pulsului, a nivelului de oxigen și a microcirculației.

Noul showroom este special creat pentru clienții companiei, aceștia având posibilitatea să descopere atât gama pentru acasă, dar și soluțiile oferite pentru corporate sau zona comercială. De asemenea, fotoliile de masaj se pot testa și în regim contra cost de tip sesiune de masaj, fiind și un relax-shop.

Pentru Komoder perioada pandemiei a adus creșteri de vânzări, în primul rând pentru că oamenii au făcut mai puțină mișcare și aveau nevoie de un ajutor real în atenuarea durerilor lombare sau doar ca mijloc de relaxare. În această perioadă, a scăzut mult cererea pentru B2B, însă a crescut zona de B2C, ca urmare directă a faptului că oamenii lucrau de acasă.

De asemenea, pentru Black Friday 2021, Komoder a pregătit o serie de discount-uri pentru cei interesați de achiziția unui fotoliu terapeutic și estimează vânzări de peste 1 milion de euro pentru această perioadă de promoții.

„Reduceri considerabile vor fi în primul rând la fotoliile din gama high-tech pentru că țintim anumiți clienți care vor să facă o astfel de investiție, însă nu neglijăm nici produsele din gama medie și start. Focusul nostru este pe îmbunătățirea calității vieții prin relaxarea oferită de aceste fotolii, iar pentru fiecare client oferim consiliere personalizată și încercăm să aducem produsele noastre într-un buget cât mai accesibil”, a declarat Adrian Rus.

Înființată în anul 2011 de antreprenorul Adrian Rus, Komoder este compania care a deschis în România industria scaunelor și fotoliilor de masaj. Compania are în prezent cinci showroom-uri în țară, în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. De asemenea, compania deține showroom-uri și în afara țării, în orașe precum: Barcelona, Londra, Rotterdam, Milano, Lyon, Budapesta și în Pécs (Ungaria) și Sofia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii