Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Retailerul german Lidl ajunge la 220 de magazine în 2017

Lidl va încheia anul 2017 cu 220 de magazine, inaugurând anul acesta peste 15 unități, în orașe precum Timișoara sau București, dar și în localități mai mici, precum Călărași sau Vălenii de Munte.
 aboneaza-te
Magazin Lidl

Ultimele două deschideri din acest an calendaristic sunt planificate pentru 21 decembrie, la Constanța și Tulcea.

„2017 a fost un an foarte bun pentru noi, care ne-a adus și mai aproape de clienții noștri din întreaga țară. Am încercat să venim în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor acestora nu numai prin produsele pe care le punem la raft, ci și prin construirea mai multor magazine cu formate speciale, optimizate în funcție de specificul zonei unde sunt situate”, a spus Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Lidl România a inaugurat în octombrie 2017 un nou magazin cu acoperiș verde, în Constanța. Pe 21 decembrie 2017, Lidl România va inaugura un magazin în Tulcea, care va avea parter, unde se va afla parcarea magazinului, și un etaj pentru spațiul comercial. Situat pe Strada Victoriei, Nr. 99, magazinul va avea o suprafață de vânzare de 1.354 metri pătrați, 136 locuri de parcare și un lift.

Pentru a optimiza procesul de distribuție în contextul extinderii rețelei de magazine, Lidl a demarat în 2017 construcțiile celui de-al cincilea sediu logistic, situat în localitatea Cordun, în apropierea orașului Roman. Acesta va asigura aprovizionarea rețelei de magazine Lidl din zona Moldovei.

Lidl este prezent în 27 de țări europene și are peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii