FacebookTwitterLinkedIn

Situat în Galeriile Comerciale B1 Retail Park, primul magazin KiK de la Poarta Transilvaniei se întinde pe o suprafață de peste 650 mp și a fost dezvoltat cu o investiție de peste 150.000 de euro.

„Ne bucurăm să venim la Bistrița cu ocazia deschiderii primului magazinului KiK la Poarta Transilvaniei și avem convingerea că brandul nostru va fi foarte bine primit de către bistrițeni. Ne dorim să avem o creștere la fel de dinamică pe piața din România”, a declarat Raluca Hartmann, Director General KiK România.

Pâna la finalul anului, retailerul german va mai deschide al doilea magazin la Oradea, un magazin la Vaslui, unul la Râmnicu Vâlcea și unul la Craiova.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania. Odată cu intrarea pe piața din România în luna septembrie, KiK țintește extinderea pe plan național prin deschiderea a 45 de unități până la finalul anului 2019. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, haine pentru toate vârstele și mărimile, fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează peste 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, în România.