Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Retailerul de produse home&deco Bonami are un nou CEO

Începând din luna iunie a acestui an, retailerul online de home&deco Bonami din Cehia, va avea un nou CEO.
bonami design interior

Pavel Vopařil îl înlocuiește pe David Šiska, sub managementul căruia compania s-a triplat, a realizat venituri de milioane de euro și s-a extins în patru țări.

Pavel Vopařil a lucrat în conducerea editurii Economia și a portalului Centrum.cz dar și pentru firma de consultanță McKinsey. El vine din poziția de venture partener în grupul de investiții Miton, ce deține printre altele și Bonami.

“Pregătim pentru clienți o serie de schimbări în sortimentul nostru, dorim să îmbunătățim experiența generală a clienților și, de asemenea, să ne adaptăm piețelor în care ne desfășurăm activitatea”, a afirmat Pavel Vopařil.

David Šiška a lucrat la Bonami încă de la fondarea companiei, iar pentru o perioadă de trei ani a fost CEO. După încheierea mandatului, la finalul lunii mai, el va continua alături de grupul Miton și va fi implicat în activitatea Bonami ca acționar minoritar și membru în consiliul administrativ.

Magazinul online cu mobilier și accesorii pentru casă s-a lansat în Republica Cehă în ianuarie 2013. În 2014 s-a extins în Polonia, un an mai târziu în Slovacia și apoi în România, iar anul trecut în Ungaria. Bonami este un proiect al grupului de investiții Miton. În 2018, obiectivul Bonami a fost să atingă o cifră de afaceri de 40 de milioane euro, iar prognoza pentru 2019 este de 60 de milioane euro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii