Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Retailerul de mobilier și accesorii online Bonami a avut, în 2019, venituri de peste 55 mil. euro, în creștere cu 30%

Bonami, magazinul ceh online de mobilier și decorațiuni, a cumulat venituri de peste 55 de milioane de euro, cu 30% mai mari decât în anul anterior.
dulap zuiver bonami

Toate cele cinci piețe pe care este prezentă compania au fost, anul trecut, profitabile. Ungaria a înregistrat un nivel record, cea mai nouă piață din portofoliul Bonami, lansată în august 2018. Pentru 2020, planul companiei este să crească cu 35% și include o serie de investiții.

„Vom investi sute de mii de euro  într-o amplă extindere a depozitului. În acest fel vom avea până la de două ori mai multe articole disponibile în stoc cu livrare imediată, ceea ce va scurta semnificativ durata transportului către client. În același timp, vom începe să ne dezvoltăm prezența offline. Punctul de distribuție deschis anul trecut în Jeneč Praga, a confirmat fără echivoc interesul clienților, așa că vom investi puternic în magazine emblematice amplasate în orașele mari’’, spune Pavel Vopařil, CEO Bonami.

În primăvara acestui an va debuta și transportul propriu pentru produse supradimensionate, care va funcționa mai întâi în Praga, urmând apoi extinderea în celelalte țări. Transportul va include, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi livrarea până la ușă, asamblarea mobilierului sau eliminarea ambalajelor.

Bonami a fost înființată în 2013 și este prezentă pe piețele din Cehia, Slovacia, Polonia, România și Ungaria. Compania aparține grupului de investiții Miton.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii