Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Retailerul cora România a încheiat parteneriat și cu platforma de livrări Glovo

Reprezentanții retailerului cora România au anunțat că au încheiat un parteneriat cu platforma de livrări Glovo pentru a crește capacitatea diviziei coraExpress de a onora comenzile digitale într-o perioadă în care distanțarea socială este esențială pentru limitarea răspândirii coronavirusului.
shutterstock_1739065223

„ (…) Lipsa timpului, dar și pandemia pun presiune pe noi, iar noi ne dorim, prin coraExpress, să venim în sprijinul clienților, dăruindu-le timp de calitate cu familia, în confortul de acasă. Glovo este un serviciu apreciat la nivel global, care se bucură de succes și în România și suntem siguri că echipa cora-Glovo va avea performanțele așteptate de clienți”, a declarat Claudia Badea, director operational e-commerce cora România și directorul hipermarketului cora Lujerului, informează Industria Cărnii.ro.

La rândul său, General Manager Glovo CEE, Victor Racariu a punctat faptul că pe Glovo sunt listate peste 3.000 de produse din magazinele cora, din categorii precum băuturi (apă, sucuri, alcool), mezeluri, lactate, snacks-uri și produse de panificație, dulciuri, ready to eat, produse pentru casă și familie, produse cosmetice etc.

Acesta susține, totodată că nu există comandă minimă, iar  livrarea costă 15,99 lei în București și 13,99 lei pentru restul orașelor, respectiv Constanța, Ploiești, Bacău, Cluj-Napoca, Drobeta Turnu-Severin, Baia Mare.

cora România mai are în desfășurare, pe partea de livrări la domiciliu un parteneriat și cu platforma foodpanda.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii