Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Retailerul Altex donează patru hectare de teren autorităților locale pentru edificarea unui spital în Piatra Neamț

Recent, Grupul ALTEX a comunicat autorităților locale din Piatra Neamț dorința de a dona acestora, în scopul edificării unui nou spital, o suprafață de 4 hectare pe care o deține în Municipiul Piatra Neamț pe Strada Mihai Viteazul, în vecinătatea Sălii Polivalente.
Dan Ostahie

De la începutul pandemiei, Grupul Altex a făcut donații importante către sistemul sanitar, IGSU și Inspectoratul General al Poliției Române.

„Grupul ALTEX a fost și este un pilon al societății românești. M-am născut și m-am format în Piatra Neamț, aici am urmat școala și liceul. Nu pot și nu vreau să rămân indiferent la tragedia ce a lovit în luna noiembrie a anului trecut orașul căruia îi datorez atâtea”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.

Altex s-a implicat și continuă să se implice activ în sprijinirea sistemului medical din România. Alături de Fundația Altex, retailer-ul derulează campania „#împreună pentru România. Salvăm vieți” prin intermediul căreia, până la acest moment, a fost donată aparatura necesară pentru secțiile de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” din București, dar și de la Spitalul Clinic Colentina.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii