Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Restaurantul The Harbour: 500.000 de clienţi în 10 ani

restaurant_The_Harbour.JPG
Unul dintre cele mai longevice restaurante din Capitală şi printre primele care au investit în designul interior tematic, The Harbour împlineşte în această lună 10 ani de la inaugurare.

The Harbour a fost inaugurat pe 18 martie 2004, după o investiție de 240.000 euro. Trei ani mai târziu a urmat acoperirea și închiderea terasei, proiect ce a presupus o nouă investiție de 130.000 euro. 

„The Harbour a luat naștere după o expediție prin Europa. Este ca atunci când te oprești într-un port și îți dorești o mâncare gustoasă, într-un mediu care să te facă să te simți bine-venit. Tema restaurantului este maritimă, un port din care nu lipsesc hublourile, detaliile marinărești sau mâncarea variată, care să acopere gusturile cât mai multor călători. Ne-am dorit să oferim publicului bucureștean un concept bine închegat, la pachet cu servicii la standarde europene și o calitate constantă a preparatelor din meniu.” a declarat Ioana Istrati, General Manager al restaurantului The Harbour.

În cei 10 ani de funcționare, restaurantul a întâmpinat mai mult de jumătate de milion de oaspeți, a organizat și a găzduit peste 150 de petreceri private, peste 280 de petreceri corporate, precum dar a și inițiat diverse evenimente.

În 2013,  The Harbour înregistrează o cifră de afaceri similară celei din 2012, iar pentru 2014 se aşteaptă o creştere de 5% faţă de 2013.  

În prezent, restaurantul numără 33 de angajați – cu o medie de vechime în echipa The Harbour de 6 ani. Clienții The Harbour sunt atât români, cât și străini, din mediile business, politic sau artistic, precum și persoane care aleg restaurantul ca pe o alternativă zilnică pentru prânz și cină.

Tot în 2013, restaurantul The Harbour a primit Certificatul de excelență din partea portalului internațional de călătorii Tripadvisor, iar în 2014 același portal a inclus restaurantul The Harbour în lista „Trending Now in Bucharest, by TripAdvisor”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii