FacebookTwitterLinkedIn

The Harbour a fost inaugurat pe 18 martie 2004, după o investiție de 240.000 euro. Trei ani mai târziu a urmat acoperirea și închiderea terasei, proiect ce a presupus o nouă investiție de 130.000 euro. 

„The Harbour a luat naștere după o expediție prin Europa. Este ca atunci când te oprești într-un port și îți dorești o mâncare gustoasă, într-un mediu care să te facă să te simți bine-venit. Tema restaurantului este maritimă, un port din care nu lipsesc hublourile, detaliile marinărești sau mâncarea variată, care să acopere gusturile cât mai multor călători. Ne-am dorit să oferim publicului bucureștean un concept bine închegat, la pachet cu servicii la standarde europene și o calitate constantă a preparatelor din meniu.” a declarat Ioana Istrati, General Manager al restaurantului The Harbour.

În cei 10 ani de funcționare, restaurantul a întâmpinat mai mult de jumătate de milion de oaspeți, a organizat și a găzduit peste 150 de petreceri private, peste 280 de petreceri corporate, precum dar a și inițiat diverse evenimente.

În 2013,  The Harbour înregistrează o cifră de afaceri similară celei din 2012, iar pentru 2014 se aşteaptă o creştere de 5% faţă de 2013.  

În prezent, restaurantul numără 33 de angajați – cu o medie de vechime în echipa The Harbour de 6 ani. Clienții The Harbour sunt atât români, cât și străini, din mediile business, politic sau artistic, precum și persoane care aleg restaurantul ca pe o alternativă zilnică pentru prânz și cină.

Tot în 2013, restaurantul The Harbour a primit Certificatul de excelență din partea portalului internațional de călătorii Tripadvisor, iar în 2014 același portal a inclus restaurantul The Harbour în lista „Trending Now in Bucharest, by TripAdvisor”.