FacebookTwitterLinkedIn

De la deschiderea în Centrul Vechi al Capitalei, pe 12 septembrie 2012, meniul a fost îmbogățit cu mâncăruri rafinate gătite în combinații inedite, toate realizate de Chef Hausmann cu ingrediente proaspete, de sezon, cum ar fi preparate vânătorești, românești, specialități de Paște, delicii din sparanghel preparate cu pepene și, recent, produse culinare cu somon.  

Potrivit unui studiu realizat de IWSR (The International Wine and Spirit Research), preferința elvețienilor pentru vinurile spumante, de calitate superioară și cu prețuri mai mari este o tendință continuă să înregistreze o creștere semnificativă. Și în ,,Mica Elveție” din Romania se confirmă preferința clienților pentru cocktailuri care au la bază vinuri spumante și fructe, ca și tendința de a alege tot mai des preparate vegetariene.

Jakob Hausmann, bucătarul-șef și managerul Mica Elveție este imaginea unor firme de renume precum Franke, Fuchs, Eisberg în România, oferă consultanță mai multor proprietari de restaurante (Restaurantul Epoca din Craiova, restaurantul Old Time din Tulcea, Hotel Alpin din Poiana Brașov), iar prin compania sa, Gastroexpert, a devenit unic reprezentant în România pentru aparatură și ustensile moderne de la Henkelman, Julabo, Profboard și Kenwood.

După 15 ani în România, Jakob Hausmann și soția sa, Crenguța, au deschis și o casă de oaspeți la munte în Bran, Predeluț, oferind un pachet complet ce cuprinde cazare, servicii  și preparate gătite live de Chef Hausmann.