Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Imobiliare |
|

Residenz – Cartierul German, cu 68% mai multe tranzacții în primele 11 luni din 2014

Gradul de ocupare al complexului din Chitila este în acest moment de 96%.
Residenz - Cartierul German

Residenz – Cartierul German, proiect dezvoltat de către Țiriac Imobiliare și Grupul LBBW Immobilien GmbH în N-V Bucureștiului (Chitila), a înregistrat o creștere a numărului de tranzacții cu 68% în primele 11 luni ale lui 2014, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.Tudor Mihai, Director Comercial Țiriac Imobiliare, preconizează o creștere de 71% și pentru tranzacțiile în cadrul Residenz din ultimul trimestru al anului curent.

Ansamblul rezidențial dezvoltat de Țiriac Imobiliare și Grupul LBBW Immobilien GmbH cuprinde în prezent 364 apartamente cu 3, 4 și 5 camere. Complexul are un sistem integrat de facilități și servicii, de la gradiniţă privată, la cabinet notarial. Cele mai solicitate apartamente au fost cele cu 3 camere, cu suprafețe construite cuprinse între 96 mp și 109 mp, precum și imobilele cu 4 camere, cu o suprafață de 121 mp.

Gradul de ocupare al complexului este în acest moment de 96%. În următoarea etapă se va finaliza și a patra fază a proiectului Residenz – Cartierul German, ce va cuprinde 132 de apartamente.

 

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii