Cautare
, Editor Coordonator

Design |
|

Reședința mea de vară e… în aer – Hotel de cinci stele deasupra norilor

Fotolii Poltrona Frau, servicii de masă William Edwards, cosmetice Bulgari – sunt doar câteva dintre tentațiile oferite de marile companii aeriene la First Class. Plus spațiu personal de dimensiunile unui mic apartament. Cum s-ar zice, condiții de private jet la bordul unei aeronave de linie.
 aboneaza-te
Singapore_First Class-b777-PCL1

SINGAPORE AIRLINES

Bine ați venit la bordul Singapore Airlines First Class! Dacă aveți preferințe culinare, puteți să vă comandați meniul cu 24 de ore înainte de zbor, prin serviciul International Culinary Panel (veți servi masa cu tacâmuri Wegwood).În ceea ce privește entertainmentul la bord, aveți de ales din 1.000 de programe TV, jocuri, filme și seriale. Fotoliul Poltrona Frau se poate transforma în pat și se poate roti în jurul propriei axe. Pentru cei care călătoresc în familie, există Double Suites: separatorul dintre două cabine face loc unui pat dublu. Cabinele sunt decorate în tonuri calde, elegante, iar ambientul este controlat cu ajutorul unei tablete wireless.

ETIHAD AIRWAYS

Dacă zbori cu Boeing 787 Dreamliner al companiei Etihad, la First Class ai parte de un mic apartament îndeajuns de confortabil și spațios pentru două persoane. Stai pe o sofa extensibilă din piele, care se poate transforma într-un pat de aproape doi metri lungime. Ai la dispoziție un dressing, minibar, televizor cu diagonala de 27 inci și căști Sennheiser cu anularea zgomotului de fond. Dacă vrei să nu aterizezi cu fața ușor descompusă după o noapte petrecută într-un scaun de avion, optezi pentru Residence, unde ai cabină de duș cu toate accesoriile necesare unui ritual matinal de beauty elaborat (de la produse cosmetice până la halate de baie, uscător de păr și oglindă cu lupă). În dormitor te poți răsfăța într-un pat dublu, cu lenjerie de pat italiană; în living, două persoane pot lua masa așezate pe sofaua din piele, sau pot urmări un film la televizorul de 32 inci.

VIRGIN ATLANTIC

Virgin Atlantic le pune la dispoziție clienților Upper Class mașină cu șofer, care îi duce de la birou sau domiciliu la aeroport și retur. Cabinele au fotolii din piele care se transformă într-un pat lat și confortabil. Călătorii au posibilitatea de a-și alege meniul în avans, cu serviciul PreSelect – desigur, meniul este à la carte și este servit cu tacâmuri și veselă de designer.

BRITISH AIRWAYS

La British Airways First Class, luxul se traduce prin design contemporan și tradiție britanică: tacâmurile și vesela sunt furnizate de William Edwards, Studio William și Dartington. Trusa cosmetică din șapte piese este marca Elemis, iar Temperley London vă pune la dispoziție halate și papuci. BA oferă aceste servicii într-un număr de opt cabine amenajate la bordul aeronavelor Boeing 787 Dreamliner. Meniul à la carte este creat de cei mai pricepuți chefi britanici. Nu lipsește, desigur, nici ceaiul de la ora 5 (new signature afternoon tea service, în limbajul de la bord).

EMIRATES

Compania Emirates tocmai a primit distincția World’s Best First Class 2019 de la TripAdvisor. Serviciul este disponibil pe două tipuri de aeronave, A 380 și Boeing 777. Producătorul de electronice high-end Bowers and Wilkins a dezvoltat o gamă de căști cu funcție de atenuare a zgomotului de fond, special pentru Emirates. Compania își atrage clienții și cu gama proprie de cosmetice, Byredo, cu produse antialergenice. First Class pe A 380 înseamnă o cabină privată, fine dining și Shower Spa (cu truse cosmetice de la Emirates Private Collection Bulgari). Pe avioanele Boeing 777, la First Class beneficiezi de o cameră cu scaune confortabile din piele, posibilitate de control al temperaturii și intensității luminii și – o premieră în industrie – ferestre virtuale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii