Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Renault SEE va avea un nou director general

De la 1 februarie, Cecilia Tudor devine director general marca Renault pentru regiunea SEE. Numirea vine în contextul reorganizării Groupe Renault, ca urmare a planului strategic, Renaulution, recent lansat de către companie, în jurul celor patru unități de business.

„Cecilia Tudor  are o experiență de 18 ani în Groupe Renault România, în comerț, marketing și comunicare pentru mărcile Dacia și Renault. A condus, pe rând, departamentele de Distribuție Comercială, Vânzări rețea Renault, Vânzări Vehicule Electrice – Vehicule de Ocazie – Vehicule Utilitare (inclusiv vânzări pentru personal). În 2017 devine director al Direcției Vânzări Speciale a Renault Commercial Roumanie, iar din februarie 2020 a preluat activitatea de Comunicare și Responsabilitate Socială a companiei. Cecilia Tudor este absolventă a Academiei de Studii Economice din București. Are studii post universitare, în cadrul Institutului Universitar Profesional din Clermont Ferrand (Franța), și a urmat un Program de Management Executiv la ESCP Business School Europe”, se arată într-un comunicat al companiei remis la redacție.

Activitatea pentru marca Renault este gestionată la nivelul clusterului SEE.  Noul responsabil al mărcii îi raportează la nivel global lui Guillaume Josselin, VP Renault Sales & Operations Europe – Maghreb și, local, lui Mihai Bordeanu, Country Head Romania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii