FacebookTwitterLinkedIn

Design-ul exterior este regândit, accentuând liniile fluide şi moderne ale modelului. Noul Kadjar face progrese sub toate aspectele, folosind un stil mai dinamic şi rafinat, însă păstrând liniile de SUV. O atenție specială a fost acordată confortului, calității și ergonomiei.

Noul model este echipat cu motoare noi pe benzină și diesel, care sunt mai eficiente şi mai performante. Versiunea benzină 1.3 TCe FAP este disponibilă cu două niveluri de putere (140 și 160 CP). Acest motor de nouă generație, dezvoltat în comun de către Alianță și partenerul său Daimler, îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate ale ambilor parteneri și oferă o gamă de putere mai mare decât motorul anterior TCe, un cuplu mai mare (mai ales la viteze mici), reducând emisiile de CO2 și consumul.

În ceea ce privește versiunile Diesel, o nouă generație de motoare “Blue dCi” este prezentată, înglobând cele mai recente sisteme de reducere a emisiilor. Noul Kadjar va fi disponibil cu 1.5 Blue dCi 115 CP și 1.7 Blue dCi 150 CP.