Cautare
, Contributor

Hobby |
|

Rembrandt Art School

Cursurile de pictură, atelierele de creație și workshopurile de la Rembrandt Art School îi așteaptă și pe cei mici, și pe cei mari. Create ca un proiect comun al magazinelor Rembrandt Art Center, acestea își doresc să le ofere părinților și copiilor un cadru în care pot experimenta, învăța și descoperi tehnici de pictură și materiale diferite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, tesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel și culori în ulei).
 aboneaza-te
logiscool

În cadrul acestor cursuri, copiii învață diverse tehnici de pictură cu ajutorul unor povești interactive, care le stimulează atât creativitatea, cât și simțul estetic. Cursurile de pictură contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor, oferindu-le posibilitatea de a explora şi de a se exprima creativ. Descoperă programul potrivit pentru tine și copilul tău pe www.rembrandtartschool.ro. Îl poți înscrie de la 4 ani și te poți înscrie și tu.

Logiscool, școala unde copiii descoperă programarea și robotica prin joc

În culisele școlii de programare internaționale pentru copii – cu o metodă de predare unică și un mediu de programare propriu, Logiscool pregătește următoarele generații digitale.

Alfabetizarea digitală este una dintre abilitățile de bază ale timpurilor în care trăim – în lipsa unui sistem public de educare digitală, Logiscool și-a asumat misiunea de a transforma copiii și adolescenții din utilizatori pasivi ai tehnologiei, în cei care o vor duce mai departe, indiferent de domeniul pe care-l vor alege în viitor. Astfel că, alături de o echipă de traineri dornici, Logiscool a conceput un curriculum propriu prin care elevii descoperă ce se află în spatele ecranelor într-un mod care va avea un impact pozitiv asupra vieții lor.

Cu o poveste care a început în Budapesta în 2014, școala internațională de programare și robotică s-a extins rapid, ajungând la 60 de centre în 11 țări, iar din septembrie va avea peste 20.000 de elevi înscriși la cursuri.

În România, primul centru pilot a fost inaugurat în februarie 2018 de Dana Bănică, antreprenor pasionat de industria educației, care a crezut în deschiderea elevilor și a părinților spre o abordare altfel a educației, prin metode nonformale.

Cursurile Logiscool au fost gândite având în prim-plan tehnici moderne de predare cu un impact pozitiv în percepția copiilor: învățarea experiențială prin joc.

Metoda de predare combină armonios jocul cu principiile de programare și robotică, astfel ca fiecare copil să dezvolte baza necesară în procesul de cunoaștere. „Din dorința să creeze propriul joc sau să rezolve un task, elevii asimilează natural elementele de bază ale programării. Pentru ei sunt jocuri, pentru noi, trainerii, algoritmi de programare şi scheme logice care le vor fi foarte utile în viitor“, povestește Iulian, instructor Logiscool.

Oricine poate învăța programarea, iar asta își propun să demonstreze cei de la Logiscool. Cursurile au reînceput în septembrie și peste 5.000 de elevi din peste 15 orașe din România vor descoperi fascinanta lume a programării.

Copiii și părinții pot participa la o lecție demonstrativă și se pot înscrie gratuit pe site-ul www.logiscool.com/ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii