FacebookTwitterLinkedIn

IMOBID este o aplicație de ofertare digitală pentru proprietăți, care funcționează asemănător procesului clasic de licitație, potrivit companiei.

 „Practica ne arată că piața are nevoie de o asemenea soluție pentru a facilita un proces de tranzacționare eficient, iar RE/MAX România a fost dintotdeauna o companie preocupată constant de dezvoltare în zona tehnologiei. Astfel, decizia de implementare a acestei aplicații, necesară deopotrivă agenților și clienților noștri, a fost una esențială și a venit firesc. IMOBID este un produs dezvoltat și testat în Europa, adaptat pentru piața locală și, conform datele noastre, reprezintă un instrument unic în România”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Conform RE/MAX Europa, IMOBID poate aduce o majorare medie a prețului final de vânzare cu 15% față de cel inițial.

Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari. La nivel mondial, RE/MAX a fost înființată în 1973 în Denver și are astăzi peste 140.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2.000 birouri și 26.000 de agenți.