FacebookTwitterLinkedIn

 „Ideea acestei noi game a pornit de la dorința de inovație si de creștere a competitivității produselor noastre, pe piața preparatelor din carne, cu scopul final de a veni în întâmpinarea dorințelor consumatorilor noștri.” – a declarat Roland Verdev, Director General Vânzări  Grup Reinert.

Special pentru acest proiect a fost achiziționată o noua linie de producţie ce permite obţinerea feliilor foarte fine şi modul deosebit de așezare a acestora în caserolă, caracteristici ce oferă unicitate gamei, potrivit reprezentanţilor companiei.

„În procesul de creaţie a design-ului de ambalaj s-a urmărit creionarea unei imagini unitare la raft a brand-ului Reinert, pe piața internațională, unul din elementele comune fiind pictograma sigiliului „Familia Reinert-Tradiţie din 1931″ cu rolul de a atesta garanţia calităţii produselor noastre certificatăde experienţa Grupului Reinert ce vine cu o tradiţie de mai bine de opt decenii în industria preparatelor din carne. În acelaşi timp se identifica şi elemente ce atestă particularitățile  fiecărei pieţe în parte, in acest sens pe ambalajele articolelor produse in fabrica din Romania apare pictograma „Produs in Romania”, atestând originea autohtonă a acestor articole,” a declarat Paula Someşan, Director Marketing Reinert România.

Eticheta informatională vine deasemenea în sprijinul comunicării complete către consumatori oferind pe lângă lista de ingrediente, valori nutriţionale şi ponderea acestora în consumul de referinţă al unui adult obişnuit.

Toate cele opt articole din gama „Felii Fine” se vor distribui la nivel naţional prin intermediul reţelelor internaţionale de magazine, mai spun reprezentanţii companiei.