Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Rehau: peste 27 mil de euro din tâmplărie PVC

Rehau, producătorul de profile din PVC, aproximează  o creştere de 4%-5%, faţă de anul precedent.
Evocasa_Optima_1_(2).jpg

Anul acesta REHAU România va depăși cifra de 27 milioane de euro pe segmentul de vânzări de profile și accesorii pentru tâmplărie din PVC, după cum estimează Adin Tabacu, director vânzări în cadrul REHAU Polymer. Cifra reprezintă o creştere aproximată la 4%-5%, faţă de anul precedent.

Piaţa de tâmplărie a crescut uşor, iar  ponderea volumelor de ferestre și uși exportate de către producătorii români s-a majorat, după cum constată reprezentanţii companiei.  Toate acestea, în ciuda dinamicii slabe a programului național de reabilitare termică. Unul dintre motivele creşterii ar putea fi şi lansarea unui site  care permite achiziționarea directă de către consumatori a produselor Rehau de la producătorii certificați prin programul Partener Autorizat.

Compania a mai observat o creștere a vânzărilor pe segmentul de profile premium ,  colorate (lemn sau alte nuanțe), iar pentru anul 2014, firma aproximează pentru acest segment premium vânzări de aprox. 2,3 milioane de euro. Pentru anul viitor, compania estimează  vânzări de minimum 2,5 milioane de euro doar pentru noul profil REHAU Synego care va fi lansat în martie.

Rehau derulează parteneriate cu peste 200 de firme specializate. Grupul austriac REHAU are 1.450 de angajaţi în Europa de Sud-Est, dintre care 100 în România, în cele trei birouri de vânzări dinBucurești, Cluj și Bacău.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii