Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Regus a deschis a opta locație în București, ajungând la o suprafața de peste 12.200 de metri pătrați de birouri

Regus, furnizor de soluții de spații de birouri, a deschis, în mai, cea de a opta locație din București, în clădirea de birouri Anchor Plaza, amplasată în zona de Vest a orașului.
2. Regus Green Gate

Pe o suprafață de 1.258 de metri pătrați, în noua locație sunt amenajate 53 de birouri echipate complet și o zonă de birouri de co-working, spații deja închiriate de o companie globală de consultanță în management.

Totodată, noua locație oferă servicii de birou virtual care pot fi accesate oricând.

Cererea de spații flexibile de lucru este în continuă creștere în București, deoarece companiile sunt din ce în ce mai preocupate de a reduce costurile implicate de chiriile antamate pe termen lung și de a le oferi angajaților mai multă libertate de a lucra când și de unde doresc. Activitățile Regus sunt aliniate la tendințele globale cu privire la spațiile flexibile de lucru”, declară Ramona Iacob, Country Manager al Regus România.

Noul spațiu se află în imediata proximitate a principalelor mijloace de transport și oferă acces direct către Plaza Shopping Mall, fiin realizate de același dezvoltator imobiliar Anchor Group.

În afară de centrul Anchor Plaza, Regus deține în București încă 7 locații cu o suprafață totală de 12.258 de metri pătrați.

Portofoliul companiilor pe care Regus le deține în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.

Soluțiile de birouri flexibile pun la dispoziție, pe lângă spațiu, suport administrativ – personal de recepție care poate gestiona mesajele primite pe mail sau preluarea apelurilor telefonice primite de companie, birouri virtuale, lounge-uri de afaceri și săli de întâlniri incluse.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii