FacebookTwitterLinkedIn

Cel mai nominalizat film al serii, „La La Land” a primit 8 premii, printre care și Premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor și cel mai bun scenariu original pentru Damien Chazelle, Premiul pentru cea mai bună imagine pentru Linus Sandgren, Premiul pentru cel mai bun design de producție pentru David Wasco și Sandy Reynolds-Wasco și Premiul pentru cel mai bun montaj oferit lui Tom Cross.

La fabulosul eveniment, Nominalizatul Academy Award, Damien Chazelle, a purtat elegantul său ceas Jaeger-LeCoultre Ultra Thin Moon din oțel inoxidabil, pe cadran negru.

Critics' Choice 2016

Foto de la stânga la dreapta: Gary Gilbert, Emma Stone, Ryan Gosling, Damien Chazelle (premiul pentru cel mai bun regizor acordat de la cea de-a 22-a ediție a premiilor Annual Critics’ Choice Awards), Jordan Horowitz, Mary Zophres și Justin Hurwitz.

Master Ultra Thin Moon

Pe 31 august premiera filmului La La Land a avut loc la deschiderea celei de-a 73-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, unde Jaeger-LeCoultre a fost partener pentru mai bine de un deceniu. Și cu această ocazie tânărul regizor Damien Chazelle a purtat faimosul său ceas Master Ultra Thin Moon.

Filmul „La La Land” este un musical original care spune povestea Miei (Emma Stone), o actriță care aspiră la succes și a lui Sebastian (Ryan Gosling),uncântăreț de jazz, care se străduie să reușească într-un oraș cunoscut pentru inimile sfărâmate: Los Angeles.