Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Tech |
|

Regista anunță digitalizarea a peste 500 de primării din România și oferă sprijin gratuit primăriilor încă nedigitalizate

 În contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, Zitec va ajuta la digitalizarea a peste 500 de primării din România și oferă sprijin gratuit primăriilor încă nedigitalizate.
Website CEB by Zitec

Zitec va oferi acces gratuit la două module ale aplicației de registratură și managementul documentelor Regista. Astfel, instituțiile publice nedigitalizate pot solicita trei luni de licență gratuită pentru modulele Managementul documentelor și e-GuvernarePrin această acțiune, Zitec își propune să încurajeze autoritățile să înregistreze electronic documentele și cererile depuse de către cetățeni și să primească sesizări online, pentru a evita aglomerația, a limita cozile formate la sediul acestora sau a elimina complet nevoia unei vizite.

Rolul Regista este să automatizeze activitatea din administrațiile locale, guvernamentale și din companii, facilitând atât o comunicare optimă între departamente, cât și pe cea dintre funcționari și cetățeni. Modulul Managementul documentelor este foarte util pentru instituții în această perioadă, încurajând lucrul de acasă al personalului acestora. Cu ajutorul modulului, funcționarii pot înregistra electronic documentele, pot gestiona fluxul de lucru între departamente, precum și transmiterea lor între acestea. De asemenea, cetățenii pot consulta online starea documentelor publice, pot trimite cereri online sau pot depune sesizări electronice pentru diferite nereguli identificate pe raza localității.

„În această perioadă în care distanțarea socială este recomandată ca metodă de prevenție, este foarte important să reducem cât mai mult birocrația și aglomerația din instituțiile publice și private, iar comunicarea dintre acestea și cetățeni să se desfășoare electronic. Astfel, fiecare cetățean va putea trimite cereri sau va putea face sesizări către instituția de proximitate direct de acasă, online, fără a se mai deplasa la sediul acesteia. Încurajăm toate instituțiile să apeleze cu încredere la echipa noastră, care le va oferi asistența necesară și soluțiile potrivite pentru a trece cu bine peste această perioadă”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii