Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Regina măsurătorilor în PR vine la București

Katie Delahaye Paine, supranumită „Queen of Measurement”, cea care a pus bazele măsurării în comunicare la nivel internaţional, vine în România pe 25 mai a.c.
Katie Delahaye Paine

Katie Delahaye Paine este invitata specială a conferinței „Impactul PR-ului în business: investiție sau cheltuială?”, organizată de GMP PR, prima conferinţă din România dedicată exclusiv evaluării și măsurării în PR.

De mai bine de două decenii, Katie Delahaye Paine este un expert în domeniul măsurării în comunicare. Cărțile sale, „Măsoară ce contează” (2011) și „Măsurarea Relațiilor Publice” (2000), au avut un mare impact în domeniul relațiilor publice și al social media. Ultima carte, pe care a scris-o împreună cu Beth Kanter, „Măsurarea Non-profitului din rețea: folosirea datelor pentru a schimba lumea” este câștigătoarea din 2013 a premiului Terry McAdam Book Award.

Katie a scris numearoase articole în  PR news și este autoarea unui newsletter dedicat în totalitate instrumentelor de măsurare din comunicare. Este membră în diferite comisii și board-uri internaționale din domeniul măsurării în PR: IPR’s Measurement Commission, PRNews Measurement Hall of Fame și Society for New Communications Research.

Obiectivul conferinţei este de a aduce pe agenda publică un subiect de actualitate și de a răspunde la o întrebare cheie: cât de eficient este PR-ul și care este impactul său real în business.  Evenimentul va avea loc la Ramada Plaza și se adresează tuturor experților în marketing și comunicare.

Ioana Mănoiu, managing partner la GMP PR, a spus: „S-a încheiat perioada vorbelor în PR și a măsurătorii bazate pe număr de articole. CEO-ul așteaptă de la noi rezultate în business, nu doar la nivel de vizibilitate și de «relații armonioase». Suntem onorați că o personalitate internațională cum este Katie a acceptat invitația noastră și credem că printr-o astfel de conferință întreaga industrie va avea de câștigat”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii