Cautare
, Forbes Staff

Sănătate |
|

Regina Maria investește 15 milioane de euro într-un nou spital privat din Cluj Napoca

Fady Chreih_CEO Reteaua de sanatate REGINA MARIA
În 2017, furnizorul medical privat și-a îmbogățit portofoliul local cu două noi achiziții, iar la începutul anului viitor va inaugura și primul spital privat cu servicii integrate din regiune.

Furnizorul medical privat va inaugura, la începutul anului 2018, primului spital privat cu servicii integrate din oraș, o unitate medicală care va deservi și pacienții din județele limitrofe. Valoarea totală a acestui proiect de dezvoltare va fi de 15 milioane de euro.

Regina Maria va fi deschide, în primul trimestru din 2018, primului spital privat cu servicii integrate din Cluj. Unitatea reprezintă cea mai mare investiție Regina Maria din afara Bucureștiului, fiind un proiect comun de dezvoltare, realizat în parteneriat cu Horia Ciorcilă. Valoarea totală a proiectului se ridică la 15 milioane de euro.

Spitalul se va întinde pe patru etaje și va avea o suprafață de 7000 de mp. Acesta va dispune, printre altele, de maternitate, cameră de gardă 24/7 pentru adulți și copii, ambulatoriu multidisciplinar și de o serie de specialități medicale și chirurgicale pentru adulți și copii.

”Clujul devine, pentru Regina Maria, noua capitală a sănătății. Orașul a reprezentat dintotdeauna pentru noi un punct strategic în dezvoltarea rețelei la nivel național; a fost primul oraș în care ne-am extins, la începutul lui 2008, și în care, ulterior, am direcționat cele mai mari bugete de investiții, după București. Bineînțeles, toate aceste lucruri au fost posibile și datorită înaltei pregătiri a medicilor de aici și a calității la care se face medicina în Cluj. Suntem onorați să avem alături unii dintre cei mai buni medici de aici și să putem contribui la susținerea performanței medicale clujene. Despre noul spital regional vă pot spune că va dispune de cea mai modernă tehnologie medicală și că va fi axat pe chirurgie laparoscopică minim-invazivă, devenită deja un standard în toată lumea în ceea ce privește chirurgia. Totodată, ne propunem să aducem aici expertiza noastră în obținerea acreditărilor internaționale pentru spitale. Regina Maria are deja două spitale acreditate de organisme internaționale – americane și europene, fiind singurul furnizor din România cu o experiență atât de vastă în domeniu.”, spune Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate Regina Maria.

În cei aproape 10 ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca, Rețeaua de sănătate Regina Maria a realizat investiții de peste 9 milioane de euro. în 2017, Regina Maria s-a extins la nivel local și prin două achiziții: Prompt URG – serviciul de ambulanță privată și îngrijire la domiciliu și laboratorul Santomar OncoDiagnostic.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii