Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Regina Maria inaugurează a doua clinică în Pitești în urma unei investiții de 700.000 de euro

La trei ani de la deschiderea primei policlinici din Pitești, Rețeaua de sănătate Regina Maria își consolidează prezența în acest oraș prin inaugurarea unei noi policlinici amplasate central – Regina Maria Brătianu.
99. Regina Maria

Cu o investiție de 700.000 euro, noua clinică este localizată în Pitești Business Forum.

Policlinica Regina Maria Brătianu se întinde pe două niveluri, are o suprafață de 500 mp, dispune de 12 cabinete de consultații și oferă expertiză în peste 15 specialități medicale. Dotată cu echipamente medicale de ultimă generație și având o echipă de 20 de medici, noua clinică se remarcă printr-un centru dedicat de obstetrică-ginecologie, centru de pediatrie și servicii interdisciplinare de diagnostic. În noua policlinică vor oferi consultații și medici din București.

Medlife și Regina Maria, îngrijorate de tratamentul fiscal aplicabil asigurărilor voluntare de sănătate

Prima policlinică deschisă de Regina Maria în Pitești va continua să funcționeze drept centru dedicat de Medicina Muncii, incluzând, de asemenea, cabinete medicale (medicină generală, pneumologie și urologie) și un punct de recoltare analize. De la deschidere și până în prezent, în prima policlinică Regina Maria din Pitești s-au efectuat peste 50.000 de vizite și aproximativ 260.000 de analize și consultații.

Regina Maria preia centrele medicale Dr. Grigoraș din Timișoara

„Policlinica Brătianu urmărește deservirea unei baze locale de peste 29.000 de abonați din județul Argeș. Astfel, Rețeaua de sănătate Regina Maria își asumă misiunea de a avea grijă de sănătatea tuturor actorilor din mediul de business local, inclusiv mari companii precum Dacia Groupe Renault – un parteneriat început cu 10 ani în urmă și care continuă și astăzi.”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Centrul Medical Helios din Craiova, preluat de către reţeaua Regina Maria

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii