FacebookTwitterLinkedIn

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a inaugurat în luna februarie Policlinica Victoria și are în plan deschiderea unei noi unități medicale în Dorobanți. Investiția totală depășește 2 milioane de euro.

”2016 a fost, pentru REGINA MARIA, un an al tranzacțiilor. Doar prin intrarea în Rețea a Ponderas Academic Hospital am marcat una dintre cele mai importante astfel de tranzacții de pe piața serviciilor medicale private. În ultimii ani, REGINA MARIA a fost implicată în 13 tranzacții cu preluare integrală a altor jucători, precum și în 3 tranzacții care au vizat schimbarea acționariatului companiei – cele mai mari din piața serviciilor medicale. Cu toate acestea, punem în continuare accent pe calitate, nu pe cantitate. Ne alegem cu grijă achizițiile și partenerii, pentru că scopul nostru este de a ne menține leadership-ul pe zona de calitate a serviciilor și de a oferi același standard medical în toate locațiile noastre. Avem în continuare apetit pentru achiziții, ne uităm la mai multe deal-uri și suntem deschiși către alte oportunități de extindere. Analizăm toate posibilele achiziții cu cea mai mare seriozitate.”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Citește și: România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană la cheltuielile pentru Sănătate

Prima policlinică în Ploiești

Recent, REGINA MARIA a achiziționat Al-Medica Berlin, care, în urma unui proces de modernizare, va prelua numele REGINA MARIA Ploiești. Noul centru se întinde pe o suprafață de 300 de mp, dispune de 9 cabinete pentru consultații și de un punct de recoltare a analizelor. Pentru început, pacienții au acces la 13 specialități medicale, urmând ca pe parcursul acestui an, numărul acestora să fie suplimentat. Policlinica oferă investigații decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru cinci specialități (dermatologie, ecografie, obstetrică-ginecologie, pneumologie și psihiatrie), dar și servicii de Medicina Muncii.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA deține, în acest moment, 14 policlinici în capitală, după ce, la începutul acestui an, a inaugurat alte două centre și are ca obiectiv pe termen scurt deschiderea unui al treilea.